Albariño Lías by Martin Berasategui Rias Baixas

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Op voorraad
20,81
17,20

Levertijd

Voor 12.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €75

Shop nu. Betaal in 30 dagen met Klarna.

  • Met zorg ingepakt voor veilig verzenden
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Meerdan 125+ horeca wijnen
  • Grootste aanbod in wijn cadeau's

Heb je hier al eens aan gedacht:

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

✅ Grote aantallen ✅ Voorstel op maat ✅ Verzendingen naar adressenbestand ✅ Gepersonaliseerde flessenhangers

Beschrijving

Deze topwijn heeft een heldere, lichtgele kleur. De geur is uitbundig en fris, met een vleugje ziltigheid. De smaak is strak en droog, met veel fruittonen zoals rode grapefruit en rijpe meloen. De afdronk is lang, elegant en fris, met hints van tropisch fruit. Ideaal bij schaal- en schelpdieren, vis en zachte kazen.

Alles over Albariño Lías by Martin Berasategui Rias Baixas

  • Inhoud: 75 cl
  • Land: Spanje
  • Gebied: Rias Baixas
  • Druivensoort: Albariño-druif
  • Afsluiting: Kurk
  • Wijnhuis: Bodegas Marco Real

De beste Albariños

In tegenstelling tot veel andere wijnregio's in Spanje, is Rías Baixas opvallend groen met prachtige glooiende heuvels. Het gebied ligt in Galicië, in het noordwesten van Spanje, grenzend aan de Atlantische Oceaan en het noorden van Portugal. Rías Baixas heeft een vochtig klimaat met veel neerslag, mist en milde temperaturen. Het staat vooral bekend om zijn droge, witte kwaliteitswijnen, terwijl rode wijnen er bijna niet voorkomen. De wijngaarden beslaan ongeveer 2.200 hectare en er worden zo'n 12 druivenrassen verbouwd. Veruit de belangrijkste druif is de Albariño, die ongeveer 90% van de aanplant vertegenwoordigt. Albariño-wijnen zijn aromatisch en zeer fruitig, met een natuurlijk alcoholpercentage van 12% of hoger. De beste Albariños komen uit het licht heuvelachtige gebied van Val do Salnés, rondom het stadje Cambados aan de westkust.

Sterrenchef Martín Berasategui

Deze wijn is gemaakt onder toezicht van de beroemde chef-kok Martín Berasategui, die al lange tijd de culinaire wereld verbaast. Hij staat bekend om zijn streven naar perfectie en zijn technische vaardigheden. Als je zijn enorme keuken van 400 m2 ziet, met 50 koks terwijl er maar 40 stoelen in het restaurant zijn, besef je pas echt hoe ver hij gaat.

Over het wijnhuis

Bodegas Marco Real is een vooraanstaand wijnhuis gevestigd in Navarra, Spanje, dat al meer dan 100 jaar wijnen van topkwaliteit produceert. Met een diepgewortelde passie voor het vakmanschap van wijnmaken en een toewijding aan innovatie, biedt Bodegas Marco Real een breed scala aan wijnen die de unieke terroir van de regio weerspiegelen. Hun wijngaarden, gelegen aan de voet van de Pyreneeën, leveren druiven van uitstekende kwaliteit voor wijnen die zowel traditioneel als eigentijds zijn.

Deze fles cadeau doen?

Deze fles cadeau doen? Bij wijnhuis heb je de keuze uit standaard drie verschillende flessenhangers waarop we de boodschap met de hand voor jou schrijven.

Bekijk cadeau pakketten 

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.