Flessenhanger kaartjes

Wijnhuis tovert iedere fles wijn om tot een wijncadeau!

 

Flessenhangers van Wijnhuis

Bij wijnhuis heb je de keuze uit standaard drie verschillende flessenhangers waarop we de boodschap met de hand voor jou schrijven. Deze flessenhangers zijn gratis bij de volgende categorieën: Wijn Cadeau, Wijn en Kaas Cadeau en Wijnpakket cadeau.

Of u nu een vriend, familielid of collega wilt verrassen met een wijn cadeau, onze flessenhanger kaartjes bieden een unieke manier om uw boodschap over te brengen. Kies het thema dat het beste bij de ontvanger past en schrijf een persoonlijk bericht.

En of het nu gaat om een verjaardag cadeau, jubileum cadeau, huwelijk cadeau of gewoon om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt, onze wijn cadeaus met flessenhanger kaartje van Wijnhuis zijn de perfecte manier om een glimlach op iemands gezicht te toveren.

Vergeet niet om uw naam als afzender op te nemen in uw bericht, zodat de ontvanger weet wie het wijn cadeau heeft gestuurd. Het is een eenvoudige maar doeltreffende manier om iemand te laten weten dat u aan hem of haar denkt.

In slechts enkele stappen een wijn cadeau

  1. kies het thema van de flessenhanger
  2. schrijf kort en bondig een bericht
  3. schrijf ook je naam in het bericht, zo weet de ontvangen van wie het komt
  4. plaats je bestelling in het winkelwagen en reken af

Een wijncadeau dat opvalt!

Maak uw relatiegeschenk extra speciaal met een gepersonaliseerde flessenhanger van Wijnhuis.nl. Of u nu een speciale boodschap wilt overbrengen of een feestelijke gelegenheid viert, onze bedrukte flessenhangers zorgen ervoor dat uw wijncadeau er echt uitspringt. Voeg een opvallende hanger toe rondom de flessenhals en maak uw geschenk onvergetelijk.

Zakelijke mogelijkheden 

Maak uw wijncadeau extra persoonlijk met een bedrukte flessenhanger! Vanaf 25 stuks kunt u door ons deze hangers in full colour laten bedrukken met uw eigen boodschap of logo. Voor een luxe uitstraling kunt u kiezen voor een dubbelzijdig mat- of glanslaminaat. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  • vanaf 25 stuks met eigen ontwerp
  • dubbelzijdig bedrukt
  • formaat  80x240 mm

Prijsindicatie 

  • 25 gepersonaliseerde kaartjes € 85,00
  • 50 gepersonaliseerde kaartjes € 90,00
  • 100 gepersonaliseerde kaartjes € 95,00

Download hier het themplate 

Vragen over de flessenhangers?

Als u specifieke vragen heeft over onze flessenhangers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur voor u klaar en helpt u graag verder. Bel naar 085-0604403 of stuur een mail naar [email protected]