Ruim 35 Jaar Ervaring

Van Horeca tot Bedrijfsleven

De Beste Wijnen op Voorraad

125+ Wijnen voor de Fijnproever

Maatwerk voor B2B

Advies nodig? Bel: 085-060 4403

Persoonlijk Wijn Cadeau

Met Handgeschreven Kaartje

Bestel jouw wijn bij Wijnhuis.nl

Als je wijn online bestelt kan dat vanwege verschillende redenen. Je wilt een fles wijn cadeau geven. Voor een verjaardag of als zakelijk relatiegeschenk. Ongeacht de aanleiding vind je bij Wijnhuis.nl een groot aanbod aan wijnen die online besteld kunnen worden. Wij helpen jou de beste wijn te vinden.

Liefhebbers van wijn

Liefhebbers van wijn weten ons te vinden voor zowel rode wijn, als witte wijn maar ook voor een rosé wijn, een alcoholvrije wijn of een mousserende wijn ben je bij ons aan het juiste wijnadres.

Rode wijn

Op zoek naar een gevarieerd aanbod van rode wijnen van verschillende wijnhuizen, dan is Wijnhuis.nl jouw beste keuze. Online bestel je bij ons een rode wijn voor iedere gelegenheid en voor ieder type wijnliefhebber. Zodat jij altijd de lekkerste rode wijn cadeau kunt geven. We hebben een rode wijn die past bij ieder smaakprofiel en bij iedere portemonnee.

Witte wijn

Witte wijn is online te bestellen in vele varianten. Bij Wijnhuis.nl willen we je helpen om de lekkerste witte wijn te kiezen voor het juiste moment. Kies voor een witte wijn uit een klassiek wijngebied of juist voor een nieuwe wereld witte wijn. Als jij een fles witte wijn cadeau wilt geven zorgen wij dat die als een echt cadeau wordt bezorgd.

Rosé wijn

Het hoeft al lang niet meer alleen hoog zomer te zijn om rosé wijn online te bestellen. Rosé wijnen worden steeds vaker het hele jaar door geschonken. Een goede reden dus om eens een fles rosé wijn cadeau te geven. Wijnhuis.nl heeft een uitgebreide selectie aan rosé wijnen in iedere prijscategorie en uit alle windstreken van de wereld.

Alcoholvrije wijn

Wie geen alcohol wil drinken of cadeau wil geven maar wel een mooie fles alcoholvrije wijn online wil bestellen hebben wij een selectie alcoholvrije wijnen. De alcoholvrije wijnen van Wijnhuis.nl zijn een goed alternatief als een gewone fles cadeau geven geen optie is. We hebben alcoholvrije wijnen in zowel witte wijn, rosé wijn als rode wijn.

Champagne

Het is geen gek idee om een fles champagne online te bestellen. Niet alleen weet je dan wat je koopt, je fles champagne kan meteen als cadeau bij de ontvanger worden bezorgd. Champagne is een beschermde titel voor mousserende wijn uit de Champagne streek. Wijnhuis.nl biedt een mooi assortiment champagne in verschillende prijsklasse.

Prosecco

Het bruisende Italiaanse broertje van de champagne is prosecco. Deze mousserende wijn wordt op gelijke wijze gemaakt maar is altijd afkomstig uit Italië. Bij Wijnhuis.nl is prosecco online te bestellen in een klassieke variant of als rosé prosecco. Een prachtig wijn cadeau, waarbij wij er uiteraard voor zorgen dat het ontvangen van de prosecco net zo feestelijk is als het openen van de fles prosecco.

Port

Port is een versterkte wijn uit Portugal. Wijnhuis.nl biedt een mooie selectie van verschillende porthuizen, die allemaal online besteld kunnen worden. Op zoek naar een bijzondere port om cadeau te doen? Wij hebben ‘m. Liever een betaalbare port voor bij een kaasplankje, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Welke port je ook zoekt om cadeau te geven, wij hebben een passende fles port voor je.