Verzenden & retourneren

Bij Wijnhuis.nl vinden we dat het bestellen van je favoriete wijnen gemakkelijk en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij nu gratis verzending aan voor alle online bestellingen binnen Nederland vanaf €75. Vul je winkelmandje met een leuk je favoriete rode wijn, witte wijn, rosé of mousserend en geniet van onze snelle en gratis levering rechtstreeks bij jou thuis. Of je nu zakelijk besteld, of voor een avondje thuis of een feestje plant, wij zorgen ervoor dat je wijnen op tijd aankomen.

Verzendkosten

 

Verzendkosten

Gratis vanaf

Nederland € 7,95 € 75,-
België € 11,50 € 150,-
Duitsland € 11,50 € 150,-
Luxemburg € 11,50 € 150,-
West Europa € 20,50 € 250,-
Oost Europa € 32,00 € 350,-
  • Overige landen op aanvraag
  • Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw
  • Wilt versturen naar meerdere adressen neem dan contact op, mail of bel 085-0604403

Verzenddatum is geen bezorgdatum

Het kan voorkomen dat een zending langer duurt dan verwacht. Om teleurstellingen te voorkomen kan je zelf beslissen om een dag eerder [voor 12:00 uur] te bestellen. Wij adviseren zelfs als het gaat om speciale gelegenheden een dagje extra te nemen.
 
LET OP: Voor Nederlandse adressen geldt dat PostNL en DHL in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgt. PostNL bezorgt niet op zondag en maandag, en DHL niet op zondag. Let daarbij ook op als het om een zakelijke bestelling gaat ivm de kantoortijden. Bestel dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.
 

Retourneren

Om een zending terug te sturen, kunt u een mail sturen naar info[at]wijnhuis.nl met uw ordernummer, u dan een voorgefrankeerd retourlabel en ze leggen u uit hoe de terugzending van uw pakket en de terugbetaling verloopt. Stuur alstublieft geen pakketten met uw eigen retourlabel naar ons terug.

Geen 18+, geen alcohol

Ben je nog geen 18+ dan kan je bij ons geen alcohol kopen en/of ontvangen.