Ruim 35 Jaar Ervaring

Van Horeca tot Bedrijfsleven

De Beste Wijnen op Voorraad

125+ Wijnen voor de Fijnproever

Maatwerk voor B2B

Advies nodig? Bel: 085-060 4403

Persoonlijk Wijn Cadeau

Met Handgeschreven Kaartje

Wijn cadeau geven

Bij Wijnhuis.nl kun je de beste wijn cadeaus bestellen, voor elke gelegenheid en elke wijnliefhebber. Er zijn cadeaus in verschillende prijsklassen. Bij elke bestelling kun je een handschreven persoonlijke boodschap toevoegen.

Wijn cadeau bestellen

Een wijn cadeau geven is altijd een goed idee. Voor wie je ook een wijn cadeau bestelt, met een fles wijn sla jij de kurk op zijn kop. Bij Wijnhuis.nl bestel je de beste wijn cadeaus, voor elke wijnliefhebber en voor iedere gelegenheid.

Wijn cadeaus voor iedere gelegenheid

Een fles wijn is al jaren een van de populairste cadeaus om te geven. Iemand feliciteren met zijn verjaardag of jubileum? Geef een fles wijn cadeau! Een bedankje of relatiegeschenk? Laat een fles wijn als cadeau bezorgen. Een fles wijn is daarmee het perfecte wijn cadeau. Wij zorgen dat de wijn wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Laat Wijnhuis.nl de door jou uitgekozen wijn bezorgen als cadeau of relatiegeschenk.

Wijn bestellen bij Wijnhuis.nl

Wil je een luxe verpakte fles wijn cadeau geven? Stop met zoeken! Bij Wijnhuis.nl vind je een selectie van mooie witte wijn cadeaus, rode wijn cadeaus, rosé cadeaus of champagne cadeaus. Deze geschenkflessen zijn uitermate geschikt als cadeau voor iedere gelegenheid. 

Bij Wijnhuis.nl kies je uit een ruim assortiment kwaliteitswijnen afkomstig van de beste wijnhuizen. Iedere wijn wordt in een mooie geschenkdoos verpakt. Voor 12.00u besteld, dan wordt jouw wijn cadeau nog dezelfde dag verzonden. Wij zijn er dus ook voor jouw last-minute geschenk!

Wijn cadeau voor ieder budget

Je vindt bij Wijnhuis.nl voor iedere gelegenheid en voor ieder budget een bijzonder wijn cadeau. Ben je op zoek naar een goede witte wijn, rode wijn of rosé om cadeau te geven met behulp van het prijsfilter selecteer je wijnen die passen bij jouw budget. Bij het samenstellen van ons assortiment is rekening gehouden met wijnen in verschillende prijsklassen. Voor ieder budget is dus een geschikt wijn cadeau te vinden! 

Kies een passend wijn cadeau

Smaken verschillen, ook als het op wijn aankomt. Bij het kiezen van een geschikt wijn cadeau is het goed om rekening te houden met de smaakvoorkeur van de ontvanger. Ook het seizoen en de gelegenheid hebben invloed op welke wijn je cadeau geeft.

Een winters wijn cadeau: rode wijn

Rode wijn wordt vaak gedronken op de koudere avonden of als smaakversterker bij winterse gerechten. Rode wijn is dus uitermate geschikt als cadeau in de herfst of winter,. Ook als je met / bij iemand gaat dineren is een rode wijn cadeau een top idee.

Een allround wijn cadeau: witte wijn

Witte wijn is een heerlijk wijn cadeau in de zomer, maar ook een top cadeau als je een wijn cadeau wilt geven die altijd goed in de smaak valt. Witte wijn is een allround wijn die het hele jaar goed geschonken kan worden. Een witte wijn cadeau kan dus altijd!

Een zomers wijn cadeau: rosé wijn

Rosé wijn wordt vaak tijdens de zomer gedronken, wat deze wijn een geschikt cadeau maakt voor de zomerse dagen. Toch is rosé ook culinair een interessante wijn om cadeau te geven, dus wat ons betreft: geef ook eens een rosé wijn cadeau!

Een luxe wijn cadeau: champagne

Iets te vieren? Dan is champagne van de partij! Champagne is een luxe mousserende wijn om cadeau te geven en daarmee bij uitstek geschikt voor bijzondere momenten. Gaat er iemand trouwen? Bubbels it is! Een nieuwe baan? Feliciteer dan met champagne! Maar wat ons betreft is een mooie fles champagne cadeau geven áltijd een goed idee!

Een feestelijke wijn cadeau: prosecco

Ook Prosecco is een goed wijn cadeau voor bijzondere en feestelijke momenten. De kurk geeft net als de champagne een heerlijk ‘plop’ geluid en de bubbels zijn extra feestelijk. Bij Wijnhuis.nl kies je uit een mooie selectie kwalitatieve prosecco's. Daarmee is prosecco cadeau geven nét zo feestelijk, maar dan voor met een prettiger prijskaartje dan champagne.

Een verantwoord wijn cadeau: alcoholvrije wijn

Een alcoholvrije wijn is perfect als je wel een feestelijk cadeau wilt geven, maar de ontvanger geen alcohol drinkt. Geef alcoholvrije wijn cadeau om te schenken tijdens een baby shower. Of geniet van dry january met een lekker glas alcoholvrije wijn. De kwaliteit van alcoholvrije wijnen is de afgelopen jaren aanzienlijk beter geworden. Waarmee een alcoholvrije wijn cadeau geven een top idee is voor iedereen die bewuster wijn drinkt.

Wijnpakket cadeau geven

Meer dan alleen een fles wijn laten bezorgen? Dat kan! Bij Wijnhuis.nl heeft ook prachtige wijnpakketten die je als cadeau kunt laten bezorgen. Onze wijnpakketten zijn verpakt in een luxe houten kist en de inhoud verschilt per wijnpakket. Er zijn heerlijke pakketten met kaas, een kaasmes, dip, olijven, wijnstopper of kies voor een wijnpakket met bijpassende glazen.

Uiteraard zijn er pakketten met verschillende soorten wijn. Kies voor een wijnpakket met rode wijn, witte wijn, rosé, champagne, prosecco of alcoholvrije wijn. Succes gegarandeerd! Bestel jouw wijnpakket voor 12.00u dan wordt deze vandaag nog (via PostNL) verzonden. Ook voor last-minute wijn cadeaus ben je bij Wijnhuis.nl dus aan het juiste adres!

Persoonlijk wijn cadeau 

Bij iedere wijn die via Wijnhuis.nl wordt besteld kies je een geschenkverpakking naar keuze. Ook kun je een persoonlijke boodschap aan je bestelling toevoegen. Zo maak je van je wijn cadeau een persoonlijk cadeau, die wij namens jou bij de ontvanger bezorgen. Wijn cadeau geven was nog nooit zó leuk en makkelijk!