Alles over betaalmethoden

Je kunt betalen via alle veelgebruikte betalingsmethodes: iDeal, Paypal, Klarna en Visa of Mastercard. Onze betaalomgeving is uiteraard beveiligd.

IDeal

Meerdan 80% van alle shop aankopen worden betaald met IDeal. Snel en betrouwbaar betalen in je vertrouwde eigen bank omgeving. Met IDeal maken consumenten makkelijk geld over door in te loggen bij hun eigen bank. 

Paypal

Paypal is wereldwijd het meest gebruikte online wallet waarmee je je online aankopen kunt afrekenen. Het is beschikbaar in meerdan 202 landen. Het is makkelijk en veilig, je koppelt bij Paypal je credit card en bankgegevens of je zet een saldo op je account. Door in te loggen op je Paypal account reken je af in de webshop.   

Visa & Mastercard 

De meeste betalingen wereldwijd worden met een credit card gedaan. U betaald maandelijks uw credit card rekening. Je gegevens worden veilig en versleuteld verzonden. Doorgaans bieden credit card maatschappijen kopersbescherming en verzekeringen aan. 

Bankcontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij Bankcontact. Dit is veruit het meest gebruikte betaalmiddel in België. 80% van alle webshops in België accepteren Bankcontact.

Klarna

Klarna voert voor saycheesetoday.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Cadeaukaart

Het is mogelijk om met een cadeaukaart te betalen.