Over ons - Wie is Wijnhuis

 

Wij zijn Michel en Jasper van Wijnhuis. nl en wij weten dat er niks leuker is dan een mooie fles wijn cadeau te geven. Er is een reden dat een fles wijn een van de meest gegeven cadeaus is. Ook wij geloven erin dat een mooie fles wijn een van de leukste geschenken is die je kunt geven. Ook als je die fles wijn online bestelt en ook als je zelf niet zo heel veel verstand hebt van wijn.

Bij Wijnhuis.nl kun je kiezen uit ruim 150 verschillende flessen wijn. Een fles wijn wordt altijd verzonden in een cadeauverpakking en voorzien van een handgeschreven kaartje. Op werkdagen voor 12.00u besteld betekent dat de wijn nog diezelfde dag verzonden wordt. Verzending gebeurt via PostNL.

Wijn cadeau

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is om een fles wijn cadeau te geven. Of je nu een fles wijn geeft als zakelijk cadeau, het een dankjewel wijn is, een fles wijn voor een verjaardag of als relatiegeschenk. Er is altijd een reden om een fles wijn cadeau te geven.

Een fles wijn als cadeau of eindejaarsgeschenk versturen naar uw werknemers? Dat regelen we met plezier. Een passend wijncadeau voor zakelijke relaties? We staan voor je klaar. Grotere hoeveelheden voor meerdere ontvangers bestellen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte en de mogelijkheden.

Beste wijn om cadeau te geven

Maar welke wijn is nu het beste om cadeau te geven? Via ons online wijnhuis helpen we jou eenvoudig om die wijn te kiezen en om de fles wijn die je cadeau geeft perfect af te stemmen op de smaak van degene die de wijn als cadeau ontvangt. Daarom werken we samen met gerenommeerde wijnhuizen van over de hele wereld, maar vind je bij ons ook wijn van de kleinere wijnboeren. Op deze manier geef je wijn van restaurantkwaliteit cadeau, maar voor een betaalbare prijs.

Wijn in iedere prijsklasse

Welke wijn je kiest om cadeau te geven is aan jou, maar we helpen natuurlijk graag op weg om de lekkerste wijn te kiezen binnen jouw budget. Daarom kun je bij ons Wijnhuis niet alleen kiezen uit verschillende soorten wijn, zoals rode wijn, witte wijn en mousserende wijn. Maar we helpen je ook met het smaakprofiel. Uiteraard is er een wijn in iedere prijsklasse. Op die manier vind jij heel gemakkelijk de perfecte fles wijn om cadeau te geven. Wat de reden daarvoor ook is.

Wijn en kaas

Middels onze ervaring met SayCheeseToday weten we als geen ander dat een cadeau online kopen persoonlijker wordt met een handgeschreven kaartje voor de ontvanger. Daarom voorzien wij iedere wijn die als geschenk verzonden wordt van een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Bovendien kunnen we je wijngeschenk nog aantrekkelijker maken met een bijpassende kaas die je uit kunt kiezen bij de wijn die je cadeau geeft. Want ook daar hebben we kaas van gegeten.

Geen 18 geen alcohol

Voor alle wijn die via Wijnhuis.nl bestelt wordt gelden algemene voorwaarden Let op dat zowel degene die de wijn bestelt, als de ontvanger minimaal 18 jaar is.

Meer weten

Meer weten over Wijnhuis.nl of de wijnen die u bij ons kunt bestellen neem dan gerust contact met ons op.