Colheita 1968

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Op voorraad
579,59
479,00

Verzendkosten

Gratis bezorging

Shop nu. Betaal in 30 dagen met Klarna.

  • Met zorg ingepakt voor veilig verzenden
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Meerdan 125+ horeca wijnen
  • Grootste aanbod in wijn cadeau's

Heb je hier al eens aan gedacht:

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

✅ Grote aantallen ✅ Voorstel op maat ✅ Verzendingen naar adressenbestand ✅ Gepersonaliseerde flessenhangers

Beschrijving

De Dalva Colheita 1968 is een exceptionele en zeldzame portwijn, geworteld in de rijke tradities van Portugal en vervaardigd door het gerenommeerde wijnhuis Dalva. Deze buitengewone wijn getuigt van het vakmanschap en de toewijding die nodig zijn om een port van dergelijke kwaliteit te produceren. Wat deze Colheita zo bijzonder maakt, is niet alleen zijn indrukwekkende leeftijd, maar ook zijn unieke karakter en verfijning.

De Douro-vallei

De wijn komt uit de beroemde Douro-vallei in Portugal, waar de druiven gedijen onder de invloed van het mediterrane klimaat en de vruchtbare bodems. De Dalva Colheita 1968 heeft meer dan vijf decennia gerijpt in eikenhouten vaten, wat heeft geleid tot een subliem smaakprofiel.

Alles over Colheita 1968

  • Inhoud: 75cl
  • Land: Portugal
  • Gebied: Douri-vallei
  • Druivensoort: Blend
  • Afsluiting: Kurk
  • Wijnhuis: Dalva

In deze wijn komen diepe en complexe aroma's naar voren, met tonen van gedroogd fruit, karamel, noten en subtiele kruiden. Het smaakprofiel is evenwichtig en verfijnd, met een zijdezachte textuur en een perfecte balans tussen zoetheid en frisheid. De afdronk is lang en elegant, waardoor elke slok een ware traktatie is voor de zintuigen.

Een stukje Portugese geschiedenis

De Dalva Colheita 1968 is een waardevolle schat voor elke wijnliefhebber en een uniek stukje Portugese geschiedenis. Deze prachtige wijn verdient een speciale gelegenheid om van te genieten, zoals een jubileum, verjaardag of andere mijlpaal. Het is ook een uitstekende keuze om te schenken bij decadente desserts zoals chocoladetaart, notentaart of rijke kazen zoals Stilton of Roquefort. Kortom, de Dalva Colheita 1968 is een uitzonderlijke en onvergetelijke wijnervaring.

Over het wijnhuis

Dalva, een vooraanstaand Portugees wijnhuis, belichaamt meer dan een eeuw aan traditie en expertise in de productie van portwijn. Gelegen in de prachtige Douro-vallei, staat Dalva bekend om zijn uitmuntende selectie van portwijnen, variërend van tawny en ruby tot witte en rosé port. Het wijnhuis is gewijd aan het behoud van de authenticiteit van Portugese druivensoorten en het leveren van wijnen van uitzonderlijke kwaliteit aan wijnliefhebbers over de hele wereld.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.