Zo kies je het juiste wijnpakket om cadeau te geven

Zo kies je het juiste wijnpakket om cadeau te geven

Op Wijnhuis.nl hebben we een grote verscheidenheid aan wijnpakketten. Niet omdat we er niet op vertrouwen dat je zelf geen cadeaupakket samen kunt stellen, maar omdat we je willen helpen bij het kiezen van het juiste pakket wijn om cadeau te geven.

Want wijn cadeau geven doen we in Nederland graag. Niet voor niets is het het meest gekozen relatiegeschenk. Dat snappen wij als geen ander, want wijn is een fantastisch cadeau en er is in alle soorten, prijsklassen en voor iedere smaak wel een passende wijn te vinden.

Een wijnpakket is overigens meer dan alleen een geweldig relatiegeschenk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mooi wijncadeau voor een jubileum, een verjaardag of gewoon zomaar, dan is een wijnpakket het meest complete wijngeschenk en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Kies je wijn

Onze wijnpakketten bieden een mooi vertrekpunt voor als je een wijngeschenk je wilt geven. Voor welke gelegenheid dat ook is. Natuurlijk kies je als eerste welk type wijn jouw ontvanger op prijs stelt. Is dat een rode of witte wijn? Of kies je liever voor een bruisende wijn, zoals champagne of prosecco. Een alcoholvrije wijn kan natuurlijk ook. We hebben het allemaal!

Bijzonder wijncadeau met kaas

Maar een wijnpakket bestaat uiteraard uit meer dan alleen wijn. Je wilt tenslotte wel écht een bijzonder cadeau geven. Aan onze wijnpakketten voegen wij altijd een mooie kaas naar keuze toe. Welke kaas? Dat bepaal jij! Wij hebben alvast kaas voor je geselecteerd die goed met wijn samengaat. Want van lekkere kaas, die ook nog eens goed per post kan worden verstuurd, hebben wij via SayCheeseToday al járen kaas gegeten.

Compleet wijnpakket

Een mooie wijn, een lekkere kaas. Jouw wijnpakket is al aardig op weg om een echt cadeau te worden. We vullen de wijnkist verder aan met olijven en een kaasdip. Daarna komt het aan op persoonlijke smaak. Want wil je dat jouw wijncadeau verder wordt aangevuld met glazen voor bij de bubbels? Of kies je liever voor een wijnaccessoire zoals een vergulde kurk. Of misschien heeft een mooi kaasmes voor bij de door jouw uitgezochte kaas de voorkeur. Het is allemaal mogelijk!

Bestel jouw wijnpakket

Meer dan 20 verschillende wijnpakketten hebben we voor je samengesteld. Volop keuze! En het mooie is, een wijnpakket is al vanaf één stuk te bestellen. Dus ook voor kleinere ondernemers, voor zelfstandig ondernemers of een eenmanszaak is er voor ieder budget een wijnpakket.

Een overzicht van al onze wijnpakketten vind je hier. Geef je liever een enkele fles wijn cadeau, maar wil je die wel op een fraaie manier cadeau geven, dan hebben we ook daar volop mogelijkheden voor.