Wanneer is het tijd voor een glas Rosé Wijn

Wanneer is het tijd voor een glas Rosé Wijn

Zomertijd 

Jaaaaa, het wordt weer langer licht want de zomertijd is aangebroken. Of zoals wij dat noemen rosé tijd. Want al er een uitgelezen moment is om een mooi glas rosé in te schenken, dan is het wel in de zomer. En nu de klok een uur vooruit gezet wordt is het nóg sneller wine o’clock!

Beeld het je maar eens in; zonnetje aan de hemel, je dag zit erop en het is nog mooi genoeg om buiten te zitten om die laatste zonnestralen mee te pakken. In de koelkast staat zo’n prachtige fles rosé. Jezelf cadeau gegeven of beter nog, misschien kreeg je ‘m wel cadeau.

Waarom is rosé roze?

Dat roze van die rosé wijn komt trouwens niet omdat witte wijn en rode wijn gemengd zijn – drink die maar liefst ieder op hun eigen kracht. Dat roze komt doordat de schillen van blauwe druiven mee hebben gebadderd tijdens het fermenteren van de wijn. Hoe langer dat geduurd heeft, des te rozer is je rosé wijn.

Alcoholvrije rosé

Er is een fles rosé voor iedere smaak en voor ieder budget. Ook als je een rosé uit een andere streek dan de Provence wil drinken, waar veel van de Franse rosé wijnen vandaan komen, is er keuze genoeg. Liever een alcoholvrije rosé om de zomertijd mee in te luiden? Die hebben we ook voor je!

Rosé bubbels

Drink je liever bubbels – wij snappen dat… - kies dan eens voor een fles rosé bubbels. Of je nu een Italiaanse rosé prosecco wilt of toch gaat voor de Spaanse rosé, jij bepaalt. Ben je op weg naar het strand, wil je een glas rosé bubbels tijdens een picknick of op een andere zomerse plek, dan hebben we zelfs kwalitatieve rosé bubbels in blik.

Rosé online bestellen

Kortom, het is áltijd tijd voor rosé. Maar met het ingaan van de zomertijd is het officieel de rest van de zomer rosé tijd. Bestel jouw favoriete fles rosé voor 12.00u en wij zorgen dat die fles wijn dezelfde dag nog (met PostNL) wordt verzonden.

Zomertijd is rosé tijd

Zo geniet jij de volgende dag niet alleen van het feit dat het weer zomertijd is. Maar ook dat jouw favoriete rosé in de koelkast staat, klaar om geschonken te worden tijdens het volgende rosé moment. Cheers!