Onze meest verkochte vrijstaande klimaatkast voor 42 flessen: Wine Klima D40T ZWART

Onze meest verkochte vrijstaande klimaatkast voor 42 flessen: Wine Klima D40T ZWART

Ben je een wijnliefhebber die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle manier om je wijncollectie te bewaren? Dan is de Wine Klima D40T Zwart de perfecte keuze voor jou. Deze vrijstaande wijnkoelkast heeft een capaciteit van maar liefst 42 flessen en biedt twee aparte zones om zowel rood als wit op de juiste temperatuur te bewaren.

Een overzichtelijke wijnkoelkast

De Wine Klima D40T Zwart is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De afwerking van deze wijnkoelkast is van zeer hoge kwaliteit en de achterkant is strak afgewerkt. Bovendien heeft deze kast geen openingen voor ventilatoren, waardoor hij tegen iedere muur of in elke hoek kan staan. De isolatieglasdeur met zwart glazen frame geeft de kast een luxe uitstraling en is voorzien van een stevige metalen zwarte greep. Dankzij de uitschuifbare houten plateaus heb je altijd een mooi overzicht van je complete wijncollectie.

Flexibele temperatuurregeling

De Wine Klima D40T Zwart beschikt over twee aparte zones, zodat je zowel rode als witte wijn op de ideale temperatuur kunt bewaren. Beide zones kunnen afzonderlijk worden ingesteld tussen de 5-20 graden Celsius, waardoor je maximale flexibiliteit hebt om je wijnen op de gewenste temperatuur te houden. Of je nu alleen rode wijn wilt bewaren in de winter, alleen witte wijn in de zomer, of beide in hun eigen zone, deze klimaatkast biedt alle mogelijkheden.

Belangrijke kenmerken

De Wine Klima D40T Zwart heeft verschillende belangrijke kenmerken die ervoor zorgen dat je wijnen optimaal worden bewaard. Zo maakt deze klimaatkast gebruik van trillingvrije compressor koeltechniek, wat essentieel is om de kwaliteit van je wijnen te behouden. De bovenste zone is geschikt voor 14 flessen en kan worden ingesteld tussen 5°C-20°C, terwijl de onderste zone plaats biedt aan nog eens 28 flessen en dezelfde temperatuurbereik heeft. Deze klimaatkast is geschikt voor zowel rode, witte als rosé wijn.

Daarnaast is de Wine Klima D40T Zwart uitgerust met een UV-filter in de deur om je wijnen te beschermen tegen schadelijke uv-straling. Ook zijn er koolstoffilters aanwezig om ongewenste geuren buiten te houden. Het open-deuralarm waarschuwt je wanneer de deur per ongeluk open blijft staan en dankzij het sfeervolle witte ledlicht kun je altijd genieten van het mooie uiterlijk van je wijncollectie.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Het bedieningspaneel van de Wine Klima D40T Zwart is netjes weggewerkt achter de deur. Met behulp van tiptoetsen kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. Bovendien heeft dit paneel een geheugenfunctie, zodat je instellingen behouden blijven als de stroom onverhoopt wordt onderbroken.

Trillingvrij, stil en energiezuinig

Een van de belangrijkste kenmerken van deze klimaatkast is dat hij trillingvrij, stil en energiezuinig is. Dankzij het gebruik van energiezuinige compressortechnologie en elektronische temperatuurregeling worden je wijnen op een stabiele temperatuur bewaard zonder schadelijke trillingen. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat je wijnen hun kwaliteit behouden. Daarnaast heeft deze kast een minimaal energieverbruik, wat goed nieuws is voor het milieu én voor je portemonnee.

Stijlvolle glazen deur met UV-filter

De Wine Klima D40T Zwart heeft een geïsoleerde glazen deur met een mooie zwarte rand als afwerking. Deze glazen deur bevat een UV-filter om te voorkomen dat daglicht invloed heeft op de kwaliteit van je wijnen. De draairichting van de deur kan worden aangepast aan jouw voorkeuren en het type low-E glas zorgt voor extra isolatie. Mocht je liever een model met een glazen/RVS-deur hebben, dan kun je ook kiezen voor de Wine Klima D40T RVS.

Vrijstaand of inbouw

De Wine Klima D40T Zwart is een vrijstaande wijnklimaatkast, maar kan ook in een nis worden geplaatst. Het enige dat je nodig hebt, is een ruimte van 5 cm aan de linker-, rechter- en bovenkant van de kast om te ventileren. Als je op zoek bent naar een model om in te bouwen, bieden we ook inbouw-wijnklimaatkasten aan.

Of je nu een enthousiaste wijnliefhebber, -drinker of -verzamelaar bent, de Wine Klima D40T Zwart is de perfecte keuze voor het bewaren van je wijncollectie. Met zijn stijlvolle design, flexibele temperatuurregeling en trillingvrije koeltechnologie zorgt deze klimaatkast ervoor dat je wijnen altijd op hun best blijven. En met een capaciteit van 42 flessen heb je voldoende ruimte om al je favoriete wijnen op de juiste temperatuur te bewaren. Waar wacht je nog op? Upgrade jouw wijnopslag met de Wine Klima D40T Zwart!