Nationale drink wijn dag, hij bestaat echt!

Nationale drink wijn dag, hij bestaat echt!

Drink wijn dag

Je zou denken dat er geen bijzondere dag voor nodig is om een glas wijn te drinken. Maar 18 februari is jaren geleden in Nederland uitgeroepen tot nationale Drink wijn Dag. Wij kunnen daar alleen maar cheers op zeggen!  De idee achter deze nationale Drink wijn dag is om de liefde voor wijn op deze dag nadrukkelijk tot uiting te brengen.

Liefde voor wijn

En die liefde voor wijn is waar het bij Wijnhuis.nl om draait. Want waar anders vind je zoveel soorten wijn bij elkaar die allemaal online te bestellen zijn. Of het nu gaat om wijnen van grote wijnhuizen of juist de pareltjes van de kleinere wijnboeren, wij delen onze liefde voor wijn met iedereen.

Speciaal voor Drink Wijn Dag zetten we vandaag 3 populaire wijnen in het zonnetje.

Rode wijn

Als je op zoek bent naar een mooie fles rode wijn om tijdens Drink Wijn Dag open te maken dan hebben wij die in ieder smaakprofiel denkbaar. Van een licht en fruitige rode wijn tot een volle en rijke rode wijn. Jouw liefde voor wijn kan tenslotte verschillen van degene aan wie jij een fles rode wijn cadeau wilt geven. Wist je dat rode wijn de wijn is die het vaakst als geschenk wordt verstuurd?!

Witte wijn

Maar ook als je witte wijn online wilt bestellen voor Drink Wijn Dag is er volop keuze. Zeker als de winter (bijna) achter de rug is zien we dat er meer witte wijn cadeau gegeven wordt. Snappen wij als geen ander, want een licht gekoeld glas witte wijn is altijd een goed idee. Ook als het tijdens de dag van de wijn misschien nog wat fris is. Je kunt die witte wijn maar beter alvast klaar hebben liggen.

Port

Ja zeker, port is ook wijn. Deze versterkte wijn vindt zijn oorsprong in de Douro vallei in Portugal. Vaak sluit een glaasje port een diner af dus wat let je om op Drink Wijn Dag de dag af te sluiten met een mooie rode of witte port. Wijnhuis.nl heeft port in verschillende soorten en we hebben dan ook de mooiste flessen port voor je verzameld.

Online wijn bestellen

Weken van tevoren je favoriete wijn bestellen zodat je op tijd klaar bent voor Drink Wijn Dag? Hoeft niet! Als je voor 12.00u jouw favoriete wijn uitzoekt en bestelt, dan zorgen wij dat die fles wijn dezelfde dag nog wordt verstuurd.

Kijk eens lekker rond bij alle wijnen die Wijnhuis.nl in het assortiment heeft. Kies je favoriet of laat je eens verrassen door een wijn die je nog niet kent. Met welke wijn je het glas ook heft, we wensen je een heerlijke Drink Wijn Dag!