Geef met Vaderdag wijn cadeau

Geef met Vaderdag wijn cadeau

Geef met Vaderdag wijn cadeau

Voor wie zich afvraagt wat je je vader dit jaar met Vaderdag cadeau kunt geven, hebben wij een verrassend antwoord: geef je vader wijn cadeau met Vaderdag! Natuurlijk is een zelfgemaakte tekening een heerlijk Vaderdag cadeau, maar wijn is niet voor niets een van de meest gegeven cadeaus, en dat geldt zeker ook voor Vaderdag.

Vaderdag cadeau

Vaak denken we bij een Vaderdag cadeau aan typische 'mannen cadeaus', maar anno nu weten we dat vaders er in alle soorten en maten zijn, met unieke wensen. Wijn is een uniek Vaderdag cadeau, omdat je de fles wijn die je cadeau geeft volledig kunt afstemmen op de smaak van jouw vader.

Bij Wijnhuis.nl hebben we meer dan 150 verschillende wijnen, waardoor de kans groot is dat je een fles wijn vindt die past bij de smaak van jouw vader. Houdt jouw vader van rode wijn? Die hebben we! Maar we hebben ook witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn en zelfs alcoholvrije wijn. Er zit zeker een passend Vaderdag cadeau tussen.

Persoonlijk wijn cadeau

Als je weet welke wijn jouw Vaderdag cadeau wordt, ben je er al bijna. Kies de cadeauverpakking en laat ons weten welke boodschap er op het begeleidende kaartje mag staan. Zo wordt jouw wijncadeau nog persoonlijker.

Wil je jouw wijncadeau thuisbezorgd hebben of geef je het liever zelf? Het kan allebei! Als je voor 12.00 uur bestelt, versturen wij jouw fles wijn dezelfde dag nog met PostNL. Zelfs als je last-minute bedenkt dat je nog een Vaderdag cadeau wilt geven, ben je ruim op tijd.

Verras je vader met een uniek cadeau

Wil je met Vaderdag meer geven dan alleen een fles wijn als cadeau? Dan kun je de wijn ook als wijnpakket geven. Onze wijnpakketten zijn verpakt in een luxe houten kist en de inhoud varieert per wijnpakket. Je kunt kiezen voor heerlijke pakketten met kaas, een kaasmes, dip, olijven, wijnstopper of een wijnpakket met bijpassende glazen. Op die manier geef je met Vaderdag een uniek cadeau waar je vader zeker van zal genieten.

Dus, dit jaar hoef je niet verder te zoeken naar het perfecte Vaderdag cadeau. Geef je vader een fles wijn of een wijnpakket en laat hem zien hoeveel hij voor je betekent. Met de uitgebreide selectie wijnen en wijnpakketten bij Wijnhuis.nl vind je zeker iets wat past bij de smaak en voorkeuren van je vader. Maak het persoonlijk met een boodschap op het kaartje en kies ervoor om het cadeau thuis te laten bezorgen of zelf te geven.