Dag van de thuiswerker - Geef een wijn cadeau

Dag van de thuiswerker - Geef een wijn cadeau

Dag van de Thuiswerker

Nadat we tijdens de pandemie massaal ontdekte dat je ook heel prima thuis kunt werken is het steeds meer ingeburgerd geraakt om ook nu nog één of meerdere dagen thuis te werken. Het was mede de reden om mensen die, gedwongen door omstandigheden, altijd thuiswerken in het zonnetje te zetten tijdens de Dag van de Thuiswerker.

Een passend wijncadeau

De Dag van de Thuiswerker is een perfect moment om medewerkers in de schijnwerpers te zetten die thuis net zo hard en efficiënt werken als dat ze dat op kantoor doen. Een wijn cadeau thuis laten bezorgen voor Dag van de Thuiswerker is dan ook een prima plan en bij Wijnhuis.nl zijn we niet anders gewend dan voor bijzondere momenten een passend wijncadeau te verzorgen.

Wijn thuis laten bezorgen

Wij zorgen namelijk dat de fles wijn die jij aan jouw medewerker(s) cadeau wilt geven thuis wordt bezorgd. Natuurlijk voorzien van een persoonlijk kaartje, want op de Dag van de Thuiswerker wil je je werknemer wel laten weten dat dat thuiswerken wordt gewaardeerd.

De fles wijn die je cadeau geeft en wij (via PostNL) op het huisadres van jouw medewerker(s) bezorgen wordt voorzien van een passende verpakking. Dan is het ook echt een cadeau om de wijn thuis uit te pakken.

Waarom wijn cadeau geven

Wijn is een van de meest gegeven cadeaus. Wij snappen dat wel. Want er is voor iedere smaak een passende wijn om cadeau te geven. Het grote voordeel is ook dat wijn vaak prima nog even kan liggen. Bovendien verwelkt wijn niet, zoals bloemen dat op termijn wel doen