Bubbels met Pasen: 3 tips van Wijnhuis

Bubbels met Pasen: 3 tips van Wijnhuis

Bubbels met Pasen

Pasen is het nieuwe Kerst en steeds vaker een moment om uitgebreid met familie of vrienden te ontbijten, brunchen en/of lunchen. Maar wat schenk je met Pasen. We zetten drie tips voor je op een rijtje. Want ook Pasen is een geweldig moment om bubbels te schenken.

Champagne met Pasen

Zeg je feestelijk ontbijt met pasen, dan zeg je mimosa’s! Deze champagnecocktail is bij uitstek geschikt om te schenken voorafgaand of tijdens het Paasontbijt. Gelijke delen vers sinaasappelsap met gelijke delen champagne en je hebt al een heerlijke mimosa. Nóg feestelijker? Voeg dan nog een scheutje sinaasappellikeur toe. Onder aan de blog staat nog even het recept.

Liever je champagne zonder toevoegingen drinken? Vinden wij ook een prima plan. We hebben volop champagnes die in beide gevallen heerlijk zijn. En het mooiste is; bestel je voor 12.00u dan zorgen wij dat jouw fles champagne nog dezelfde dag op de post gaat. Kun jij de fles van jouw keuze op tijd koud leggen om te schenken met Pasen!

Prosecco met Pasen

Wel een bubbel, maar liever een budgetvriendelijkere optie? Dan is Prosecco een prima en smakelijk alternatief. Pasen is steeds vaker het moment voor een uitgebreide brunch met familie of vrienden. Met gerechten op tafel gemaakt van ei of voorzien van gerookte zalm is prosecco een prachtige begeleider om met Pasen te schenken.

De frisse en toegankelijke bubbel zorgt ervoor dat Prosecco bij heel veel gerechten een goede paring is, maar deze Italiaanse bubbels is ook een heerlijk aperitief. Wil je dat aperitief nóg feestelijker, kies dan voor een rosé Prosecco.

Alcoholvrije bubbels met Pasen

Wil je, om welke reden dan ook, met Pasen geen alcohol drinken maar wel feestelijk kunnen proosten dan hebben we een aantal heerlijke alcoholvrije wijnen voor je in petto. Met die alcoholvrije bubbel maak je net zo makkelijk een mimosa, als met de alcoholhoudende variant. Ook onze alcoholvrije bubbels zijn er in meerdere varianten.

Kies welke jou het lekkerst lijkt, zorgen wij ervoor dat deze in een feestelijke verpakking wordt verzonden. Dan is het uitpakken aan de Paastafel net zo feestelijk als het samenzijn zelf.

Bubbels als relatiegeschenk

Steeds vaker worden bubbels in plaats van met Kerst juist met Pasen als relatiegeschenk gegeven. Het is een moment dat mensen het niet meteen verwachten en de verrassing is daarmee extra groot. Wil je jouw relaties dit jaar verrassen, dan denken we graag met je mee. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Paas Champagnecocktail 

  • 1 deel vers sinaasappelsap
  • 1 deel champagne
  • Optioneel: een scheutje sinaasappellikeur

Meng de vers geperste sinaasappelsap en de champagne in een champagneglas. Voeg voor extra smaak een scheutje sinaasappellikeur toe. Roer voorzichtig en serveer direct. Geniet van je feestelijke mimosa!