Alcoholvrije wijn tijdens Dry January

Alcoholvrije wijn tijdens Dry January

Alcoholvrije wijn tijdens Dry January

Gelukkig nieuwjaar! Wijnhuis.nl wenst jou en je naasten het allerbeste, met volop momenten om een mooi glas wijn in te schenken. En mocht jij nu, net als duizenden andere Nederlanders, hebben besloten om van januari Dry january te maken, dan hebben we goed nieuws voor je!

Dry January

Al jaren is januari bij uitstek de maand dat er minder of niet gedronken wordt. Na de feestelijkheden van de decembermaand zoeken mensen een mate van soberheid voor de start van het nieuwe jaar. Toch zijn we er ook in deze periode voor je.

Wijnhuis.nl biedt namelijk een selectie prachtige alcoholvrije alternatieven, die je perfect cadeau kunt geven gedurende dry january. Want om een wijn cadeau te geven hoeft er niet altijd persé alcohol in te zitten.

Alcoholvrije wijnen

De afgelopen jaren heeft de kwaliteit van alcoholvrije wijnen een enorme groei door gemaakt. Dat betekent dat als je een alcoholvrije wijn cadeau wilt geven je ook echt een kwalitatief goed alcoholvrij alternatief kunt uitkiezen.

Op Wijnhuis.nl hebben we verschillende alcoholvrije alternatieven en de verwachting is dat dat assortiment alleen maar verder uitgebreid wordt. De alcoholvrije wijn uit Australië, die je online bij ons kunt bestellen, is er zelfs in alle gangbare smaakpaletten, van wit en rosé tot rood.

Het Gloeisap dat van Nederlandse bodem komt is gemaakt van 100% Nederlandse ingrediënten en is een prachtig alcoholvrij alternatief voor rode wijn en heerlijk om te schenken bij kaas of kruidige hapjes.

Alcoholvrije wijn cadeau

Omdat ook een alcoholvrij alternatief een heerlijk cadeau is biedt Wijnhuis.nl altijd de optie om een cadeau(pakket) te maken van je alcoholvrije keuze. Want ook als je alcoholvrije wijn cadeau geeft maken we er graag een feestje van! Dus verpakken we jouw alcoholvrije cadeau in een luxe geschenkdoos. Wil je er een nog mooier wijngeschenk van maken, kies dan een alcoholvrij cadeau pakket.

Wil je dat jouw alcoholvrije wijn een verrassing is? We bezorgen alle alcoholvrije wijn ook aan huis. Perfect dus om cadeau te geven als felicitatie, dankjewel of als relatiegeschenk.

Al ons alcoholvrije alternatieven vind je hier