D20-HD (greep)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Uitverkocht! Stuur mij een bericht
999,00
825,62

Verzendkosten

Gratis bezorging

Shop nu. Betaal in 30 dagen met Klarna.

  • Met zorg ingepakt voor veilig verzenden
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Meerdan 125+ horeca wijnen
  • Grootste aanbod in wijn cadeau's

Heb je hier al eens aan gedacht:

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

Zakelijk bestellen? Vraag nu een offerte aan!

✅ Grote aantallen ✅ Voorstel op maat ✅ Verzendingen naar adressenbestand ✅ Gepersonaliseerde flessenhangers

Beschrijving

Onderbouw wijnklimaatkast van 30cm breed en 88cm hoog met diepe plint en 2 klimaatzones en een deur met greep van 78cm hoog.

Deze Wine Klima wijnklimaatkast is de met 30cm breed een mooie aanvulling in uw keuken. De Wine Klima HD serie heeft een deurhoogte van 78cm en past daarmee perfect in de wat hogere keukens. Normaal zou een flink stuk blindplaat boven of onder de wijnklimaatkast gemonteerd moeten worden. Door de hogere deur heeft deze wijnklimaatkast niet alleen meer capaciteit maar ook het gebruikelijke blindplaatje is niet of minder hoog nodig.

Net als bij de  bredere versie is deze wijnklimaatkast voorzien van 3 mogelijke kleuren ledverlichting (wit, amber, blauw) . Uw wijnflessen kunt u plaatsen op de houten uitschuifbare planken van beukenhout. In deze wijnklimaatkast heeft u ruimte voor maximaal 20 flessen wijn.

Deze moderne onderbouw wijnklimaatkast heeft een deur van isolatieglas met greep en een digitaal bedieningspaneel met tiptoetsbediening. Het bedieningspaneel is niet zoals bij de meeste wijnklimaatkasten een simpel LED maar een luxe LCD scherm met daarop alle indicaties voor de verschillende functies. De deur is een dikke geïsoleerde deur met UV-filter. De deur met greep  opent u met de luxe staafgreep. Het temperatuur bereik van deze wijnklimaatkast +5°C t/m +20°C, boven & beneden kunt u instellen vanaf +5 °C t/m +20 °C, de bovenste zone dient altijd minimaal + 1 °C kouder ingesteld te worden dan de onderste zone.

Uiteraard is de deur van deze wijnklimaatkast zowel links als rechts te monteren en de kast beschikt over pootjes waarmee u de kast op oneffen ondergrond kunt verstellen. Ten opzichte van de deur kan de print van deze wijnklimaatkast maximaal 11,5 cm naar achter inspringen en is minimaal 10cm hoog. Uw keukenprint kunt u daarmee zonder problemen door laten lopen.

 Aantal flessen 20
Plaatsing Inbouw
Planken uitschuifbaar Ja
Breedte 29.5
Diepte 57
Hoogte 88
Energielabel G
Kwh (per jaar) 130 kWh/Jaar
Geluidsniveau 37dB
Afwerking Zwart
Draairichting deur Rechts
Wisselbaar Ja
Open deur alarm Ja
Temperatuurzones 2
Temperatuurbereik zones 5-20°C
Bediening Tiptoets met LCD scherm
Koeltechniek VCC-Compressor
Winterfunctie Ja
Schakeling aan/uit/automatisch
Type verlichting Side Led strips (3 kleuren)

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.